• Altijd gratis verzending (binnen Nederland)!
  •  Voorradige producten op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis!

Privacyverklaring

Privacyverklaring van Rhines International VOF

Identiteit

Rhines International VOF
Watermolen 6B 
4751VK Oud Gastel
T: 0164-794514
E:
I: https://www.klusmerken.nl

Doeleinden en rechtsgronden voor de verwerking

Klusmerken (onderdeel van Rhines International VOF) respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Klusmerken.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Klusmerken gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Om het winkelen bij klusmerken.nl zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren.
  • Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u dat per e-mail aan ons melden.
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website en uw surfgedrag over verschillende websites heen (omdat ons bedrijf gebruik maakt van het advertentienetwerk van Google).

Als u bij Klusmerken een bestelling plaatst verloopt dit via een beveiligde SSL-verbinding. Wij bewaren uw gegevens op een Secure Server. U kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Als u besluit via Kiyoh een beoordeling achter te laten, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. 

Delen van persoonsgegevens met derden

Klusmerken zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling (zoals bijvoorbeeld een payment service provider). Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Duur van de opslag

Klusmerken bewaart uw persoonsgegevens om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld (zoals het uitvoeren van uw bestelling of het uitvoeren van verkoopanalyses), tot een maximum van 5 jaar na uw laatste bestelling of activiteit op onze website.

Correctierecht en recht op inzage

U heeft recht op inzage, rectificatie of het wissen van de persoonsgegevens. U kunt hiervan gebruik maken door contact met ons op te nemen.

U kunt uw persoonlijke gegevens bij ons laten wijzigen op basis van het correctierecht. Het is mogelijk om te achterhalen welke persoonlijke gegevens bij ons bekend zijn en waar ze precies voor gebruikt worden. Onvolledige of onjuiste informatie kan op deze manier worden hersteld of verwijderd.

Ook is het is mogelijk u te beroepen op het recht van verzet. Dit houdt in dat u als betrokkene of gemachtigde een verzoek kan doen tot beëindiging van de gegevensverwerking.

Indien u gebruik wenst te maken van het recht op verzet, inzage, rectificatie, correctie of verwijdering, kunt u dit doen door een e-mail voorzien van een kopie van een geldig legitimatiebewijs te sturen naar onze klantenservice. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Klusmerken wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link:

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons 

Cookies

Wanneer u onze website bezoekt kunnen wij automatisch enige informatie opslaan op uw computer in de vorm van een cookie om u automatisch bij een volgend bezoek te herkennen. Cookies helpen om de inhoud van onze websites beter af te stemmen op uw behoeften of uw wachtwoord of code zodanig op te slaan zodat u het niet elke keer opnieuw hoeft vast te leggen. 

Klusmerken gebruikt functionele, analytische en tracking coockies. Klusmerken gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen er voor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw winkelmandje voor een korte periode behouden blijft. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Indien u niet wilt dat wij cookies gebruiken, dient u in uw browser 'cookies off' in te stellen. Indien u de cookies accepteert, zullen zij gedurende vijf jaar in uw computer blijven, tenzij u de cookies verwijdert. Het uitzetten van cookies kan uw gebruik van onze website en diensten beperken.

Vragen of opmerkingen

Klusmerken neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan aub contact met ons op.

Ook als u nog andere vragen heeft over de privacyverklaring van Klusmerken, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze privacyverklaring nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.