• Altijd gratis verzending (binnen Nederland)!
  •  Voorradige producten op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis!

Over ons

Klusmerken is een webshop gericht op veelgebruikte doe het zelf en klusproducten. Onze focus ligt hierbij op de A-merken en kwalitatief sterke producten. Tevens bieden wij de verzending zo goedkoop mogelijk aan.

Wij hebben een zorgvuldige selectie van producten in onze webshop ondergebracht die door veel consumenten regelmatig aangeschaft worden. Door deze zorgvuldige selectie kunnen wij ons aanbod voor een zeer scherpe prijs op de markt brengen. Door ook nog eens altijd gratis te verzenden laat Klusmerken zien dat u bij ons vele euro’s kan besparen ten opzichte van andere (web)winkels.

Al onze producten zijn nieuw en bevatten fabrieksgarantie. Tenzij expliciet bij het product vermeld, vindt u bij ons dus geen oude restpartijen of tweedehands artikelen.

Het afhaalpunt en magazijn van Klusmerken bevindt zich bij de vestiging van Montapacking BV in de gemeente Roosendaal, provincie Noord-Brabant. Het adres is:

Watermolen 6
4751 VK
Oud Gastel (nabij Roosendaal, West-Brabant)

Zie ook onderstaand kaartje. Bij het plaatsen van een bestelling die u wilt afhalen, krijgt u per e-mail een afhaalbericht toegestuurd zodra uw bestelling klaar staat om afgehaald te worden (let op: dit is niet de orderbevestigingsmail). Afhalen is mogelijk op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

 Klusmerken.nl is een onderdeel van Rhines International