• Altijd gratis verzending (binnen Nederland)!
  •  Voorradige producten op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis!

HG hygiënische whirlpool reiniger

Voor het hygiënisch reinigen van uw whirlpool. Werkt ook tegen aangekoekt vuil en eventuele stankbronnen. Fles van 1 liter.

Status: Leverbaar

Indicatie levertijd: Ma t/m vrij voor 23:30u besteld, morgen in huis
€ 11,17

Tijdens en na het gebruik van de whirlpool vindt in het interne systeem bacteriegroei en het aankoeken van vervuiling door kalk, zeep en olie plaats. Wanneer er niet regelmatig wordt gereinigd, gaat de whirlpool minder goed functioneren en uiteindelijk kapot. Ook kan er een onaangename geur ontstaan.

HG hygiënische whirlpool reiniger is ontwikkeld op basis van natuurlijke grondstoffen en reinigt het whirlpool systeem hygiënisch en veilig zonder gevaar voor het interne systeem of het milieu. Ook aangekoekt vuil en eventueel aanwezige stankbronnen worden probleemloos verwijderd. Regelmatig gebruik van HG hygiënische whirlpool reiniger verlengt de levensduur van de whirlpool.

Vul de whirlpool met warm water tot 5cm boven de hoogste openingen van de water of luchtjets. Doseer 50 tot 75 ml van HG hygiënische whirlpool reiniger direct in het bad. Stel het systeem in werking en laat deze gedurende 15 minuten werken. Laat het bad leeglopen en spoel het na met schoon water. Om opbouw van vervuiling te voorkomen de behandeling, afhankelijk van het gebruik van de whirlpool, één keer in de 2 à 3 weken herhalen. Voor whirlpools met een intern semi-automatisch of volledig automatisch reinigingssysteem het interne reinigingsysteem vullen met HG hygiënische whirlpool reiniger. Volg vervolgens de gebruiksaanwijzing van uw whirlpool.

EAN-code 8711577012120
Schrijf uw eigen beoordeling

U werkt aan de beoordeling voor: HG hygiënische whirlpool reiniger

Hoe beoordeelt u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Verzending
Kwaliteit

Bestel HG hygiënische whirlpool reiniger goedkoop op Klusmerken.nl

Op zoek naar goedkope HG hygiënische whirlpool reiniger? Klusmerken.nl is dé leverancier van A-merk klusmerken tegen de scherpste tarieven. Zo bestelt u al een HG hygiënische whirlpool reiniger tegen de prijs van € 11,17. De levertijd van dit product bedraagt Ma t/m vrij voor 23:30u besteld, morgen in huis. Uw bestelling wordt binnen Nederland altijd gratis verzonden. Wanneer u de HG hygiënische whirlpool reiniger via de website heeft geplaatst en betaald, is er ook de mogelijkheid om deze af te halen in ons magazijn in Oud-Gastel.